En familieejet virksomhed med en helt unik stemning

Vermund Larsen A/S udvikler, fremstiller og sælger stole og specialstole. Vi fokuserer på banebrydende løsninger omkring det siddende menneske indenfor 3 udvalgte forretningsområder. Kendetegnet på tværs af forretningsområder er, at funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed og at man altid skal sidde godt.

VELA Rehab: Hjælpemidler til personer med funktionsnedsættelser

VELA Medical: Udstyr til klinikker og hospitaler

VERMUND: Designmøbler

Vi er en familieejet virksomhed som blev grundlagt i 1935. Vermund Larsen A/S er velkonsolideret, og har domicil i Aalborg. Derudover 3 servicecentre i Danmark. På eksportsiden har virksomheden et stærkt forhandlernetværk i Europa. Vermund Larsen A/S har datterselskaber i Norge. Sverige og England. Eksporten udgør ca. 60% af omsætningen.

Som medarbejder hos os bliver du mødt af en uformel og uhøjtidelig stemning blandt 85 dygtige kolleger, som samarbejder på tævrs af udvikling, salg, administration og produktion.

 

Besøg vores hjemmesider her:

vermund.eu

vela.dk

 

Se vores profilfilm her

Uopfordret ansøgning

Hos VELA har vi altid brug for dygtige medarbejdere. Hvis vi ikke i øjeblikket har en ledig stilling der passer til dig, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning samt CV.

Powered by JobNext