Du har valgt:

Uopfordret ansøgning

En familieejet virksomhed med en helt unik stemning og stærke værdier

Vermund Larsen A/S udvikler, fremstiller og sælger stole. Vi fokuserer på banebrydende løsninger omkring det siddende menneske.Kendetegnet er, at funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed og at man altid skal sidde godt.

VELA har 3 forretningsområder:

VELA REHAB laver stole som hjælper mennesker med funktionsnedsættelser til en bedre hverdag med flere selvstændige aktiviteter.

VELA Medical laver stole som optimerer personalets arbejdsgang og arbejdsmiljøet omkring patienter.

VERMUND laver High-end designmøbler i tidløst design. 

Vi er en familieejet virksomhed som blev grundlagt i 1935. Vermund Larsen A/S har domicil i Aalborg. For at være tæt på vores kunder har vi 3 salgs- og servicecentre i Danmark, og desuden datterselskaber i Norge, Sverige og England. Eksporten udgør ca. 60% af omsætningen.

Som medarbejder hos os bliver du en del af en professionel organisation med engagerede kollger i et uformelt arbejdsmiljø med 100 dygtige medarbejdere, som samarbejder på tværs af udvikling, salg, administration og produktion.

 

Besøg vores hjemmesider her:

vela.dk

vela-medical.dk

vermund.eu

 

 

Tip en ven

Du kan anvende denne funktion, hvis du mener at en stilling er interessant for en af dine venner eller bekendte. Udfyld nedenstående oplysninger, så bliver der sendt en mail med oplysninger.

Modtagers navn:
Modtagers email:
Dit navn:
Din email:
Eventuel besked:
Powered by JobNext